Wednesday, February 01, 2006

 

Nyt alkoi tapahtumaan

Kävin tänään hakemassa KV-toimistolta Application for Certificate of Eligibility -lomakkeita ja sen mukana n+1 eri paperia. Jätän suosiolla noiden papereiden tarkemman syynäämisen viikonlopulle jotta saisin tenttiviikon kunnialla läpi (yeah, right...). Sen verran vilkuilin noita että joistakin puuttuu täyttöohjeet lontooksi joten edessä on pitkiä iltoja sanakirjan kanssa. Jos näyttää kauhean tuskaiselta niin pitää varmaan konsultoida Araki-senseitä.

Tämän lisäksi joku Kitamista täällä vaihdossa oleva oli saanut omalta koulultaan minun sähköpostiosoitteen ja haluaa tavata minut. Pitäisi varmaan ensi viikoksi koittaa sopia jokin tapaaminen jolloin voin piinata häntä kiperillä kysymyksillä kaikesta maan ja taivaan väliltä :)

Lentoliputkin olen jo hommannut. Killroylta löytyi suhteellisen halpa lento Tokioon 450€ hintaan (tuohon sisältyy jonkinlainen vakuutus ja ISIC-kortti). Lähtö olisi 28.3 17:20 Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja Tokiossa pitäisi olla seuraavana aamuna. Lento suoraan Sapporoon olisi maksanut ~250€ enemmän mutta uskon että tuon välin voi halvemmallakin päästä Japanin sisäisillä lennoilla. Lisäksi voisi olla mielenkiintoista pyöriä Tokiossa pari päivää. Uskoisin että ihan heti ei näkeminen lopu.

Passi pitäisi vielä päivittää, vuokrasopimus irtisanoa, työsopimus tehdä jotta voisi taistella viikonloppuisin tuulimyllyjä vastaan, täyttää nuo n+1 lomaketta, japania opiskella ja vaikka mitä muuta... Onneksi ensi periodissa on vain kaksi kurssia joten aikaa pitäisi olla... Mutta mitä sitä suotta kiirehtimään kun vikana iltana kerkeää aina :(

Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?