Wednesday, February 22, 2006

 

Pistetty sika

Tuli mieleen, että voisi hommata parit rokotteet ihan vain varmuuden vuoksi. Kävin YTHS:llä kääntymässä ja sanoivat että hepatiitti A ja B sekä Japanin aivokuume olisivat harkitsemisen arvoisia. Mitään pakkoa ei tietenkään ole ja todennäköisyys saada jokin noista on todella pieni, mutta vähemmän harmittaa ottaa pari piikkiä kuin saada jokin pöpö vieraassa maassa.

Eilen oli pokeri-ilta. Voitin 8 euroa joka on noin 1130 jeniä. Kävin äsken ostamassa parit rokotteet ja maksoin niistä yli 70 euroa. Pitänee ilmeisesti järjestää lisää pokeri-iltoja, sillä noita rokotteita pitää ostaa vielä parit setit.

Ryhdyin taas sosiaalipummiksi ja laiskaksi opiskelijaksi; hain opintotukea vaihtoajalle. Meinasin myös nostaa kaikki opintolainat (440 euroa/kk) mitkä pystyy vaikka todennäköisesti tulisin toimeen ilmankin. Lisäksi joulukuussa pitäisi tulla veronpalautuksia reiluhkosti ja maaliskuussa pääsen tod. näk. töihin joksikin aikaa, joten raha-asiat pitäisi olla kunnossa.

Viime perjantaina oli ne Japani-pippalot. Porukkaa oli suhteellisen paljon ja aitoja japanilaisiakin melko reilusti. Paikalla oli myös Japanissa vaihdossa käyneitä joilta sain paljon hyviä vinkkejä matkaa ajatellen. Lähinnä jäi mieleen, että sähköinen sanakirja kannattaa hommata mahdollisimman aikaisin, sillä se auttaa todella paljon kielen oppimisessa. Maistoin myös ensimmäistä kertaa japanilaista ruokaa. Juhlien järjestäjät valmistivat takoyakia jotka ovat jonkinlaisia taikinapalloja joissa on mustekalaa sisällä. Tosin mustekalan tilalla käytettiin katkarapuja, mutta molemmat elää vedessä, joten makuun se ei voinut vaikuttaa. Maistuivat ihan hyville ja olen vielä elossa.

Tasan viiden viikon päästä olisi tarkoitus olla jossakin päin Tokiota. Teemu (se toinen Kitamiin lähtijä) lentää ilmeisesti samalla lennolla kuin minä ja Kenji (eräs Kitamista Tampereelle tullut vaihtari) laskeutuu käsittääkseni pari tuntia myöhemmin samalle Naritan lentokentälle. Ilmeisesti tarkoitus olisi pyöriä hetken aikaa Tokiossa ja jatkaa myöhemmin samalla viikolla Kitamiin. Kenji oli etsinyt halpoja lippuja Memanbetsuun ja pitää myöhemmin katsoa tarkempia aikatauluja. Kyllähän Kitamiin pääsee heiluttelemalla suurehkoa setelinippua toisessa kädessä ja toisessä kädessä kylttiä jossa lukee Kitami mutta halvempiakin tapoja on...

Kohta iskee paniikki. "Apua mä olen ihan oikeesti lähdössä!!1". Mutta kaipa tuolla selviää ja nälkään tulen tuskin kuolemaan.

Comments:
Ha-haa! Kohta pääsee sustakin vuodeksi eroon \o/^H^H^H ^_^
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?