Tuesday, March 14, 2006

 

Romeo Oscar

Kävin kyselemässä matkavakuutuksia. 12 kuukauden matkustaja- ja matkatavaravakuutus maksaisi Pohjolasta pienien kikkailujen jälkeen reilu 500 euroa. Perusvakuutus olisi edullinen mutta vakuutusyhtiöt eivät ilmeisesti pidä yli 3 kuukauden reissuista. Lisäkuukaudet ovat kalliihkoja, mutta ilman vakuutustakaan ei toisalta viitsisi olla. Jättämällä matkatavaravakuutuksen vain kolmeen kuukauteen voisin säästää vähän alle 180 euroa. Pitää käydä vielä muissa vakuutusyhtiöissä kääntymässä ja kyselemässä ennen kuin päätän mitään.

Viikko sitten oli sushi and pulla partyt Mikontalossa. En ollut koskaan aikaisemmin syönyt sushia ja ajatus raa'asta kalasta, merilevästä ja riisistä herättiä ennakkoluuloja. Tarjolla ollutta sushia tuskin voi verrata (ihan vain materiaalien saatavuuden takia) Japanissa valmistettuun sushiin, mutta hyvää se oli silti. Uskallan jatkossakin syödä sushia, jos^H^H^Hkun siihen tulee tilaisuus.

Kenji tulee ilmeisesti olemaan tutorini Japanissa. Tai näin hänelle oli kuulemma sikäläisestä KV-toimistosta kerrottu. Hienoa, että tuntee joitakin (englantia osaavia) henkilöitä etukäteen ennen Kitamiin saapumista.

Varasin itselleni paikan hostellista. Tuo sijaitsee suhteellisen hyvällä paikalla ja metroasemalle on lyhyt matka. Joudun tosin jakamaan huoneen muiden matkustajien kanssa mutta ei häiritse kun ei tuo kauhean montaa euroa maksa. Pääasia on, että saa matkatavarat jonnekkin jemmaan, kun lähtee samoilemaan Tokion ruuhkiin. Tarkoitus olisi Akihabarassa käydä ja katsella elektronisia sanakirjoja.

Lähtöön olisi aika tasan 14 päivää. Pitäisi vielä viisumi saada, opintolainaa kysellä , parit rokotukset ottaa ja kämppä tyhjentää. Tosin ei mitään kiirettä. 14 päivää on 1209600 sekuntia joten aikaa on vaikka muille jakaa. Vieläkään ei ole mitään kummempaa matkakuumetta. En tiedä onko hyvä vai huono asia kun ei osaa stressata...

Comments:
Tuolta Sakura Hotelista muuten kävelee Akihabaraa, niin lyhyellä matkalla ei kannata metron kanssa alkaa kikkailla, ellei sitten ole varma siitä, ettei karttaa osaa lukea.. :)

Helvetin hyvää matkaa!
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?