Wednesday, March 29, 2006

 

Tokio kuittaa

Perilla ollaan ja viela yhtena kappaleena!

Lento lahti Helsinki-Vantaan lentoasemalta noin tunnin myohassa ja sen takia olimme Tokiossa aikataulussa hieman jaljessa. Naritan lentokentalta oli suhteellsen triviaalia paasta Tokion keskustaan mutta sielta eteenpain oli aika tuskaista... Suomen rautatieverkot ovat yksinkertaisia verrattuna Tokion vastaaviin. Usean iterointikierroksen jalkeen paasimme kuitenkin perille ja alkoi toinen etappi kohti hotellia. Tuli todettua etta Japanilaiset ovat todella ystavallista ja avuliasta kansaa. Jos ulkkari pysahtyy kadulle ja kaivaa kartan esille ryntaa paikalle lahes valittomasti avulias natiivi jolle on elaman ja kuoleman kysymys paasta auttamaan. Lopulta selvisimme hotellille asti ja ryhdyimme kiertelemaan kaupunkia. Tama paiva meni lahinna Akihabarassa pyoriessa. Mina ostin sen sanakirjan (Canon Wordtank V80) ja Teemu osti kameran. Pakollisten ostosten jalkeen kiertelimme kieroja kauppoja. Tuli todettua etta eivat japanilaiset aivan sekaisin ole. Eraankin kaupan alakerrassa oli pari hyllya omistettu normaalille mangalle. Loput hyllyt olivat aika pitkalle pelkkaa hentaita... =)

Kirjoittelen tata hotellin aulan tietokoneilla ja vasyttaa kovasti. Samoilla silmilla jo reilusti yli paiva ja kaupungilla pyorimista. Taidan menna nukkumaan ja avautuminen jatkuu joskus toiste...

Comments:
Koska nähdään kuvia Japanista?
 
Terve, itse olen tiistaina lähdössä kohti Japania, ja vähän tuo V80 myös kummittelisi ostoslistalla. Kerrohan toki hieman ensikäyttökokemuksia, ja paljonko siitä jouduit Tokiossa maksamaan.
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?