Monday, March 27, 2006

 

Viimeinen ilta

Alkaisi olemaan jo aika wäbä. Vajaa 20 tuntia ja olen jo lentokoneessa. Viiminen ilta Suomessa menee kotikotona pyöriessä. Huomenna pitäisi pakata loput tavarat ja hoitaa vielä pari asiaa ennen kuin äijä heittää lentokentälle. Yllättävän hyvin kerkesin tänään tekemään kaiken mitä olin suunnitellut joten huomenna ei tarvitse stressata. Jäi jopa pari tuntia aikaa kertailla illan tenttiin. Saattaa mennä jopa läpi ihan kohtuullisella arvosanalla... Ehkä...

Vielä voisi koittaa etsiä netistä sanakirjojen vertailuja. Paljon helpompi tehdä insinööriratkaisu ja valita ominaisuuksien perusteella paras kuin viettäisi päivän kokeilemassa eri malleja. Sen verran olen asioista selvillä, että Canon wordtank G-sarja ja V80 ovat harkitsemisen arvoisia. V80:ssä pystyisi kirjoittamaan kanjeja kynän avulla joka on todella iso plussa mutta sanakirjat ovat siinä suppeampia kuin G-sarjassa. Mutta tuon valitseminen on vasta loppuviikon huoli.

Tämä on varmaankin viimeinen blogaus Suomessa. Seuraavan kerran tulee päivityksiä joko loppuviikosta tai sitten ensi viikolla Kitamista.

Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?