Friday, May 12, 2006

 

Riipaiseva avautuminen

Tontut, saa^H^H^H^H^H! Japanilaiset miehet ovat kuin pikkutyttoja. Tai ainakin heidan jalkansa ovat kuin pikkutytoilla konsanaan.

Pikainen katsaus Kiinan historiaan. Joskus ennenwanhaan siella oli kuulemma tapana sitoa naisten jalat silla tavalla etta jalkaterat eivat paase kasvamaan pituutta. Tama siksi koska lyhyet jalkaterat omaava nainen kavelee kuin humalainen ja jonkun keisarin mielesta se oli seksikasta. En ole ihan miten tama oikeasti meni, mutta jotakin tallaista muistelisin jostakin lukeneeni. Joku paremmin asiasta tietava voi varmaan tarkentaa...

Pyorin asken useamman tunnin ympari Kitamia etsien sopivan kokoisia lenkkareita. Minun kengankoko on Japanin asteikolla 31-32cm (Suomi 46+, UK 12) eika tuo ole oikeasti edes mikaan kauhean iso. Suurimmat kengat mita loytyi koko Kitamista oli Japanin asteikolla 30cm (UK 11, suomi ~45). Normikaupoissa isoimmat koot ovat 28cm. Nuo 30cm kengat loytyivat eraan urheiluliikkeen Big Size osastolta. Mita ihmetta noin pienet kengat edes tekevat Big Size osastolla?! Kyselin kylla kaikkialta noita kenkia mutta sanoivat etta ei ole ja tod. nak. ei tulekkaan. En kylla oikeasti olisikaan halunnut harrastaa mitaan jarkevaa liikuntaa. Tanaan olisi ollut jalkapalloa laheisella kentalla mutta taidankin lahtea kampille sekoittamaan protskulitkuja ja sitten koulun huonokuntoiselle salille tekemaan tissihauistreenin ja samalla koitan varoa kun paikalliset kynaniskat heiluvat holttimasti voimiinsa nahden ylisuurilla painoilla.

Niin ja Japanilaiset naiset (lukuohje: naiset + pienijalkaiset miehet) eivat osaa ajaa autoilla. Kortti pois moisilta ennen kuin tappavat jonkun viattoman(?) vaihtarin! Tanaankin pari paikallista rallikuskia meinasi jyrata minut pikkuautoillaan kun ajavat pienilta kujilta pyorateille. Onneksi korjasin pyorani jarrut eilen, silla tanaan ne tulivat todella tarpeeseen.

Tanaan tekisi mieli nollata, mutta huomenna olisi aamulla International Centerin jarjestama vaellusreissu ilmeisesti Kitamia ymparoiville vuorille. Sunnuntaina olisi kanssa jonkinlaista toimintaa tulossa. Keskiviikkona olisi sitten se ala-astevierailu jonne pitaisi keksia jotakin jarkevaa kerrottavaa. Ensiviikon perjantaina Kitamiin olisi tulossa pieni joukko Oululaisia (ilmeisesti joistakin firmoista) ja IC:sta tuli viesti etta Suomalaisten vaihtarien pitaisi menna edustamaan jonnekkin - tod. nak. edustustehtavat tarkoittavat etta illalla syodaan ja juodaan jossakin hienossa ravintelissa hienossa seurassa. Aurinko paistaa ja kelit ovat olleet ihan jees. Mitan nyt pari paivaa sitten kastui akkia alkaneessa sateessa ja pyorailu on hiukan hankalaa suhteellisen kovan tuulen takia.

Seifukuheaven kuittaa. o/

Comments:
Avautuminen neljään kertaan ... Sapporo- teeman kuvia vielä sensuroimatta?
 
Hyviä ovat jutut ja mielenkiintoista luettavaa. Kuvia, kuvia, kuvia, haluaa kaikki tätä palstaa lukevat lisää. Ymmärrämme toki kovan kiireen mikä siellä on. Kuka sitä nyt siltä olut maistelulta kerkeäis? :) Jos sattuis semmonen pikkunen väliaika siellä niin paas pläjäyttäen muutama kuva lisää meidän ihmeteltäväksi.
T. turhanpätkä
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?