Wednesday, June 21, 2006

 

Starship Troopers

Muutama viikko sitten minulla oli pieniä ongelmia hyönteisten kanssa. Tiskipöydän ympäristössä nimittäin rupesi lentelemään pienien kärpästen näköisiä pikku barbapapoja. Ei noista mitään suurta ongelmaa muodostunut mutta olihan se hieman häiritsevää kun nuo pirulaiset änkesivät soijakastikepullon sisälle ja sitten jumittivat sinne. Lopetin hedelmien ostamisen muutama viikko sitten sillä oletin että banaaninkuoret houkuttelee noita ötököitä. Tällä hetkellä en löydä yhtään elävää ötökkää kämpästäni vaikka kuinka yrittäisi etsiä. Tiskipöytä on melkein yhtä kauheassa kunnossa kuin viikko sitten mutta kuivat leivänmurut ja pikanuudelijämät ei niitä tunnu kiinnostavan -> pitää rajoittaa hedelmien syöntiä...

Jos täällä meinaa hedelmiä ostella niin banaanit ovat kaikkein opiskelijaystävällisin ratkaisu. Vaikka ne onkin täällä hieman kalliimpia kuin Suomessa niin aika usein löytyy todella halpoja terttuja kaupan hyllyiltä. En ole hedelmävalikoimiin kauhean tarkasti tutustunut mutta vaikuttaisi että saatavilla on lähes samaa tavaraa kuin Suomessakin - hieman kalliimmalla tosin. Vihannes/juureshyllyt eroavat aika paljonkin Suomen vastaavista. Lähinnä vaikuttaa siltä että täällä on hieman erilainen valikoima eri rehuja Suomeen verrattuna. Toisaalta kurkkujen (ovat täällä paljon pienempiä kuin Suomessa) lisäksi en juuri vihanneksia ostele joten ei niin väliä.

Mutta takaisin Japanin ötököihin. Suomessa on todella äkäisiä hyönteisiä. Hyttysiä, paarmoja ja muita vastaavia sittisontiaisia on aina riesaksi asti. Kyllähän Japanissakin hyönteisiä on mutta ne eivät surise häiritsevästi, pure tai pistä viattomia ihmisiä. Kyllähän täältäkin löytyy niitä hyönteisiä joiden kanssa ei haluaisi olevan tekemisissä, mutta aika harvinaisia ovat.

Geosta (Makuuni potenssiin 10) muuten löytyy paljon huonoja hyönteiselokuvia: Radioaktiivisista ja vihaisista jättiläismuurahaisista ja tappaja koppakuoriaisista kertovat elokuvat on tullut jo katottua ja vielä olisi todella moni vastaava elokuva katsomatta. Ei taida olla Suomen videovuokraamoissa läheskään yhtä laajat valikoimat "huonoja elokuvia".

Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?