Tuesday, August 01, 2006

 

Viime hetken viritykset

Noin 45 minuutin päästä alkaa reilun kuuden viikon uurastus ja kävelymatka kohti Kitamin linja-autoasemaa alkaa. Tämä päivä on kulunut lähinnä matkavalmisteluja tehdessä. Passien, matkavakuutuspapereiden ja tärkeiden korttien kopioimisena. Lisäksi kävin hakemassa Hiro-sanilta 3 Japanin karttakirjaa lainaan. Rinkkakin on jo lähes pakattu. Tavaraa on tarkoitus ottaa mahdollisimman vähän mukaan ja siinä onnistuikin suhteellisen hyvin. Teltan jälkeen jää vielä useampi litra tyhjää tilaa jonka voi sitten täyttää vaikka krääsällä.

Tämän aamuisen tentin kanssa kävi miten aavistelinkin. Ei sinne viitsinyt mennä kun ei kerjennyt edes lukemaan yhtään. Tyhjän paperin olisin kuitenkin jättänyt joten tuokin aika tuli käytettyä paljon paremmin matkavalmistelujen kanssa. Tältä lukukaudelta tulee ilmeisesti 7 kurssia hyväksytysti läpi joista osan saa tod. näk. TTY:n tutkintoon sisällytettyä joten ei aivan kauhean huonosti mennyt.

Blogin päivittämisen hoidan sähköposteilla pikkuveljen kautta. Jos minulle haluaa meiliä lähettää niin kännykän osoite on etu.taka (ääkköset aakkosina) (at) ezweb.ne.jp ja jos näppäilee random viestivälineisiin +819097597308 ja painaa luurin kuvaa niin saattaa kuulla minun äänen. 30 min päästä lähtö ja kiire tulee ellei viimeistele pakkausta...

Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?