Monday, September 25, 2006

 

Paluu arkeen?

Viime postauksesta on taas kulunut reilu viikko. En vaan ole jaksanut kirjoitella mitään ja toisaalta eipä aikaakaan juuri ole ollut. Shiretokoon tuli tehtyä kolmen päivän reissu. Ensimmäisen päivän ohjelma oli ihan jees kun kierreltiin ne hienoimmat paikat tuolta läpi. Taifuunin takia toisena päivänä katseltiin kaloja ja matkamuistomyymälöitä ja kolmas päivä oli muodollisuuksia. Ihan mukava reissu oli vaikka kelit eivät mitään parhaimpia olleetkaan.

Loppuviikko sujuikin käytännössä ryyp... korjaan, juhliessa vanhojen sekä uusien kavereiden kanssa, sillä tämä oli Teemun viimeinen viikko Kitamissa. Käytännössä keskiviikkona, perjantaina sekä sunnuntaina meni aamuun asti ja torstai sekä lauantai otettiin hiukan hiljaisemmin. Tosin lauantain lepopäivä johtui lähinnä Yamamoto-sanin grillipileiden siirtymisestä sunnuntaille (eipä kukaan ollut meille mitään maininnut).

Teemu siis _pääsi_ tänään pois Kitamista ja matkusti korealaisen Kimin kanssa Tokioon ja joskus viikon päästä _pääsee_ takaisin lämpimään ja valoisaan Suomeen. Minä taas _joudun_ jäämään kylmään ja pimeään Kitamiin vielä puoleksi vuodeksi - mitähän tekemistä sitä keksisi täällä... Suomalaisista ei kuitenkaan päässyt lopullisesti eroon. Perjantaina tulee Oulusta uusia vaihtareita pari kappaletta jotka näillä näkymin viihtyvät Kitamissa ~vuoden.

Koulut alkaa viikon päästä ja kursseja olisi varmaan ihan kiva alkaa katselemaan. Ydinvoimakurssin ja jonkin sähkökoneisiin liittyvän kurssin tulen varmaan valitsemaan mutta tuon lisäksi pitäisi vielä jotakin jännää keksiä. Voisi jonkin simppeliä matematiikkaa harkita sillä voisi olla pieni mahdollisuus että niillä voisi ehkä korvata joitakin TTY:n matikan kursseja. Tod. näk. ei tule onnistumaan mutta aina voi haaveilla.

ps. En minä nyt oikeasti täältä pois halua - päinvastoin. Kielen on juuri oppinut sillä tavalla että puhelimessa pystyy kommunikoimaan auttavasti ja keskustelutilanteissa ei enää mene aivan kaikki ohi. Jos nyt vaan jaksaisi muutaman kuukauden ajan opiskella pari tuntia päivässä niin jouluun mennessä pitäisi kielitaidon olla jo aika hyvässä jamassa.

Kitami kuittaa.

Comments:
Panes julkasten kuvia ...
 
Aika harvakseltaan päivität blogiasi ...?
 
Eipäs nyt hoputeta. Ihan kohta tulee uusi postaus. Ei vaan ole tapahtunut mitään kauhean jännää ja kun ei jaksa niin ei jaksa.
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?