Saturday, September 09, 2006

 

Tour de Japan: Naha, Tokio

Pari viikkoa Nahassa meni turhankin nopeasti. Ei olisi hairinnyt yhtaan vaikka olisi ollut viela viikko lisaa lusittavaa. Parina viimeisena paivana kaytiin majapaikasta keratyn porukan kanssa jossakin aquariumissa ja jollakin pienella autiolla saarella snorklailemassa. Paikkojen nimet ei tietenkaan jaaneet mieleen mutta kivaa oli.

Okinawalla oli alunperin tarkoitus ladata akkuja Tokiota varten mutta mites kavikaan. Illat venyivat hyvin usein aamuun asti ja paahtava kuumuus piti huolen siita etta kauhean pitkaan ei ollut mahdollista nukkua. Muutamana ensimmaisena paivana tuli kierreltya randomisti Nahan kuppiloita mutta viimeisena viikkona ohjelma rutinoitui. Aluksi paivalla jotakin random touhua, sitten majapaikassa sluibausta ja satunnaista saatoa ja loppuillaksi Kotobuki nimiseen izakayaan. Kuulostaa ehka tylsalta ja yksinkertaiselta mutta oikeasti ihan torkean mukavaa.

Viimeisena iltana olisi ollut hyva nukkua oikeasti hyvat younet mutta nekin kutistuivat lopulta neljaan tuntiin. Tokioon saapui siis hyvin, hyvin vasynyt matkailija. Tokion suunnitelmat olivat jollakin tavalla selvat. Aluksi suunnistus Akihabaraan Yamanotella tehdyn kunniakierroksen jalkeen ja sitten nettikahvilan etsintaa jotta voisi suunnitella majoitusta hieman paremmin. Mita sita suottaa etukateen tuollaisista asioista huolehtimaan jos maailman suurinpaan kaupunkiin on matkalla... Hotellit ja vastaavat ovat yleensa aika kalliita jos ei halua kauhean pitkalle lahtea joten paadyin taksi yoksi ottamaan nettikahvilasta 12h setin. Oma huone, rajaton internetin kaytto seka suhteellisen mukava tuoli jossa voi nukkua. Hintaa tuli 2500 jenia joka on aika paljon halvempi kuin hostellit ja sijainti on hyva.

Taman paivan suunnitelma olisi etsia Nahassa tavattu Paragualainen ystavamme ja kayda jossakin bilettamassa. Ei ole viela kauhean tarkkoja suunnitelmia tiedossa mutta tod. nak. suuntaamme jonnekkin Tokion yoelamakortteleista. Huomenna Harajukun silta jossa kaikki cosplayerit ja muut morot pousailevat. Maanantaina Akihabarassa randomsalan ostelua jotka sitten lahetan kait saman tien suomeen (toivomuksia saa esittaa) ja tiistaina jotakin satunnaista palloilua ennen Kitamiin paluuta. Younet tulevat jaamaan tod. nak. aika lyhkaisiksi joten Kitamiin saapuu zombi.

Akihabara kuittaa.

Comments:
Onko kuvia reissulta tulossa joskus?
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?