Saturday, September 16, 2006

 

Tour de Japan: Tokio, Kitami - Grande finale

Tokion piti olla mahtava finaali kuuden viikon reissulle mutta väsymys alkoi jo painamaan sen verran kovin ettei mitään jaksanut juurikaan tehdä. Lauantaina tuli kuitenkin vierailtua Nahassa tavatun Carlosin kämpillä ja siellä oli jotkin ulkkareiden jäähyväisbileet. Tuli lähinnä nautittua muutama kalja ja seurattua touhua vierestä. Kun ei jaksa niin ei jaksa.

Sunnuntaina oli oikeastaan ainoa päivä jolloin ohjelma oli etukäteen suunniteltu. Kipin kapin harajukuun kuol^H^H^Hatselemaan cosplayereitä ja tiedustelemaan mikä on tällä viikolla muodissa. Sää oli ihan kiva ja ihmisiä oli paikalla aika paljon. Olivat kyllä aika mörköjä ja muutama länsimaalainenkin oli tuolla pousailemassa. Harajukun sillan läheisyydessä oli myös rockabillyjä jotka svengailivat jenkkirockin tahdissa.

Maanantaina ostosten tekoa Akihabarassa ja tiistaina piti kokeilla Shinjukun rautatieaseman ruuhka aamulla. Oli kyllä pienoinen pettymys sillä ei ihmisiä pitänyt ahtaa juniin kenkälusikkojen kanssa. Tuskainen lento kohti Memanbetsua lähti hieman ennen viittä. Tuskainen sikäli että orastavan nuhan ansiosta poskiontelot olivat täynnä räkää ja lauskeutuessa paineentasaus korvissa ei toiminut mitenkään... Kiva kiva... Takaisin asuntolalle saavuttiin kahdeksan aikoihin ja pikasuihkun jälkeen olikin illanviettoa korealaisten ja parin japanilaisen kanssa. Kello kuuden säännöstä ei tingitä!

Tokioon pitää kyllä ehdottomasti lähteä uudestaan sillä tämä reissu oli pienoinen pettymys. Tuolla olisi ollut vaikka mitä jos vain olisi ollut vähänkään paremmassa kunnossa. Ehkä sitten talvilomalla sillä tuolloin saan käyttööni halvemmat lentoliput itselleni ja parille kaverille.

Maanantaina pitäisi lähteä jonnekkin päin Hokkaidoa parin päivän reissulle. Tuolla on jotakin tekemistä unescon ja jonkin malesialaisen yliopiston kanssa. No ihan mukava katsella Hokkaidollakin jotakin muutakin kuin Sapporoa ja Kitamia. Pitää vain toivoa ettei kauhean montaa temppeliä/linnaa/vastaavaa nähtävyyttä tule vastaan. Sitten viikon päästä lauantaina olisi ilmeisesti juopottelua isojen setien kanssa. Yamamoto-san otti taas yhteyttä että jotakin yakinikua ja vastaavaa olisi tiedossa. Jos tiedossa on yhtään samanlainen ilta kuin viimeksi heidän kanssaan niin kivaa tulee olemaan.

Kuvat tulevat nettiin jahka jaksan alkaa lajittelemaan niitä, eli ei ihan heti. Kitami kuittaa.

Comments:
On kyllä ihan mukava lukea tätä palstaa ja naureskella. Hyvä et siellä kaikesta huolimatta (nuhat ja nilkat sun muut vaivat) menee mukavasti. Täällä sitä pohjosessa ollaan ja odotellaan talvea. Ruska aika on nyt parhaimmillaan. Eilen tuli räntää aika kovasti, tuolta Leviltä kun tulin ja lämpötila oli 2 astetta. Yö pakkasta on ollu jo täällä perällä -2 - -6 välillä. Piti laittaa peräti takki päälle ;) Tereveisiä pohojosesta

T. turhanpätkä
 
Ei täälläkään enää mikään kauhean lämmin keli ole. T-paidassa kuljetaan kuitenkin ihan periaatteen vuoksi pitkälle syksyyn vaikka olisi miten kylmä! Ensilumet satavat normaalisti kait joskus joulukuun tienoilla.
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?