Monday, October 23, 2006

 

Normiviikkoja

In the kingdom of the blind, the man with one eye is king.

On tullut pieni tauko blogaukseen. Mutta mitään hirveän kummallista ei ole tapahtunut joten ei ole jaksanut kirjoitella mitään. Tai tekemistä ja tapahtumaa on ollut mutta olen laiska...

Tuli opittua että tässä kaupungissa ei uskalla kryptata puhettaan enää suomeksi. Tai siis uskaltaa mutta on olemassa pieni todennäköisyys että joku ymmärtää jos sanoo jotakin vähän härskimpää. Käytiin viikko sitten venäläisten uudessa baarissa kääntymässä ja mukana oli Chihiro-san joka on asunut Suomessa lähes pari vuotta. Osasi suomeakin jonkin verran. Ei nyt sentään pystynyt keskustelemaan suomeksi mutta random lauseita osasi lausua erittäin hyvin ääntäen ja ymmärsikin jonkin verran.

Viime viikonloppuna tuli käytyä 国際交流センター:n (international center) järjestämällä matkalla. Aluksi tuli vierailtua jollakin padolla joka oli kohtuu mielenkiintoinen - natsit vain puuttuivat. Sitten syömään ja sen jälkeen pelaamaan puistogolffia. Kelit olivat ihan kohtuulliset ja aurinkoakin näkyi välillä. Puistogolffin jälkeen onseniin ja sieltä Kitamiin syömään ruhtinaallinen ateria. Postauksen ensimmäiseen lauseeseen viitaten - ei haittaa jos olet huono jos muut ovat vielä huonompia. Kävi ilmi että sijoituin tuossa golfsysteemissä toiseksi vain yhdellä lyönnillä voittajalle hävinneenä. Tästä hyvästä minut palkittiin hienolla puulautasella - jippii! Safkan jälkeen lähdettiin keilaamaan kiinalaisten kanssa - jossa voitin taas oman ryhmäni siitäkin huolimatta että keilasin todella surkeasti... Takaisin asuntolalle ja pummimaan korealaisten nabea. Normipäivä.

Elämä on taas rutinoitunut. Pari kertaa viikossa go kerholle pelaamaan muutama peli ja punttisikailemaan. Geosta halpoja leffoja, korealaisten safkojen syömistä, japanin opiskelua ja siinä sivussa hieman englannin opettamista. Pitää varoa ettei turhan paljoa jumita paikoilleen. Japanin kakkua on kuitenkin enää vain 5 kuukautta jäljellä ja tuo menee hetkessä.

Valokuvat tulee sitten joskus. Katselkaa odotellessa vaikka Teemun gallerioita kesäloman reissusta.

edit: linkit kuntoon

Comments:
Gallerioiden linkki ei toimi:
http://dreamer.tontut.fi/kuvat/

oikeinkirjoitus ontuu ... dreamr on toimiva muoto linkissä...
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?