Sunday, November 05, 2006

 

Laiskuus on hyve?

Olen sitä mieltä että laiskuus on tietyllä tavalla ihan hyvä asia. Se kannustaa etsimään erilaisille tehtäville yksinkertaisempia ja parempia suoritustapoja minimienergiaperiaatteen mukaisesti. Mutta voiko olla liian laiska?

Tällä viikolla ei tullut tehtyä mitään erikoista. Tuli taas parilla luennolla käytyä ja sain vihdoinkin kaiken pyykin pestyä - jopa ne villapaidat joita en jaksanut keväällä pestä vaan lykkäsin suosiolla syksyyn. Perjantaina oli kansallinen vapaapäivä ja tuon takia olisi ollut hyvä tilaisuus lähteä Sapporossa käymään. Petri oli kuitenkin sairastellut tai jotakin joten matkustushalut olivat aika vähissä. Lykättiin matkaa viikolla. Viikonloppuna ei sitten mitään mainittavaa tullutkaan tehtyä.

Rupesin ihan oikeasti lajittelemaan valokuvia ihan vain huomatakseni että osa varmuuskopioiduista valokuvista on korruptoituneita. *tun hienoa. Ehdotankin kolminkertaista eläköönhuutoa Applelle ja Lacielle, prkl... Onneksi korruptoituneet kuvat olivat lähinnä Teemun, Samin ja Tonin kesälomakuvia ja eivät nekään kaikki rikki ole. Pitää selvittää miksi nuo ovat hajonneet ja miten sen voisi jatkossa välttää. Läppärin kiintolevy alkaa olemaan jo aika täynnä ja jotakin pitää siirtää pois.

Kuvapäivitys tulee kaiken kansan pällisteltäväksi muutama tunti tämän postauksen jälkeen.. Tosin vain uusien kuvien kohdalta. Kesälomakuvat tulevat ehkä ensi viikolla jos on paljon luppoaikaa eikä ihan aikuisten oikeasti mitään muuta projektia.

Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?