Saturday, March 10, 2007

 

Epäolennaisuuksia

Enpä jaksa blogata mistään tärkeästä vaan keskityn epäolennaisuuksiin...

Kävin siellä ruokatapahtumassa... Eipä siitä sitten sen enempää. Matkalla Abashiriin täti auton ratissa ihmetteli kun istuin takapenkillä ja käytin turvavyötä. Jamaikan mies pelkääjän paikalla yhtyi nauruun... Minua ei naurattanut yhtään. Kuten olen joskus aiemmin kirjoittanut: japanilainen nainen soveltuu auton rattiin yhtä hyvin kuin sosiaalidemokraatti presidentiksi... Itkuhan siitä tulee... (en tiedä blogin lukijoiden poliittista suuntausta mutta sohaistaanpa kepillä ampiaispesää...). Jos auto jonka nopeus on 70km/h pysähtyy muutaman metrin matkalla, 100 kiloinen matkustaja takapenkillä pyrkii jatkamaan liikettä. Tässä tapauksessa liike olisi jatkanut pelkääjän paikalla istuneen jamaikalaisen miehen niskaan. Itkuhan siitäkin olisi tullut... Fiksuimmat varmasti lukivat rivien välistä että myytti aasialaisten surkeasta ajotaidosta ja sekopäisestä liikennekulttuurista ei välttämättä ole tuulesta tempaistu.

4 viikkoa ja olen Suomessa. Pitänee totutella siihen että ruokaa ei kaupoista saa 21:00 jälkeen, baareissa saa vain (kallista) kaljaa ja pystyy puhumaan muille ihmisille ilman suurempia ongelmia. Lonkeromaa kuittailee vielä hetken.

Comments:
Muistathan että kaupat kotona eivät todellakaan ole auki yhdeksän jälkeen. Parina eka viikkona se on toosi hämmentävää. Lisäksi bussimies ei sano "kiitos" eikä "anteeksi". =)

Samui (hoygo)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?