Friday, March 23, 2007

 

Huvipuistoilua

Mita sita turhaan younia nukkumaan kun ilmankin parjaa. Tiistaina herailin joskus ennen aamu yhdeksaa ja seuraavan kerran nukuinkin keskiviikkona joskus ilta yhdentoista jalkeen. Pahimmat hetket olivat keskiviikkona paivalla kun kavin Hiron, Keijin ja parin randomihmisen kanssa jossakin Tokion vanhassa kaupunginosassa. Piina oli ohi joskus puolenpaivan jalkeen kun piristyin hetkellisesti.

Pyorin hetken aikaa Uenon puistossa katselemassa ihmisia ja sitten lahdin Akihabaraan katselemaan digivideokameroita. Jostakin syysta kiinnostaisi hirveasti hankkia tuollainen mutta mutta... Illemmalla oli tarkoitus vierailla Japanin Go liiton paamajassa mutta myohastyttiin hieman joten museot ja hall of famet jai nakematta. Mutta eipa minua oikeastaan edes kiinnostanut nuo...

Illalla Tokyo Domea kattelemaan ja piti kayda laheinen vuoristorata kokeilemassa. 1000 jenia ei ollut yhtaan liian iso hinta laitteesta joka pesee kaikki Linnamaen ja Sarkaniemen laitteet mennen tullen. Myohaan illalla Shinjukuun pyorimaan ja sen jalkeen kohti Uenoa jossa pikainen kalja ja sitten nukkumaan mukavan oloiseen kapselihotelliin. Yhta mittaa oltiin hereilla noin 38 tuntia joiden aikana useampi tunti bilettamista. Turnauskestavyys selvasti kasvussa.

Torstaina oli vuorassa Tokyo DisneySea. Lahto hieman viivastyi ja saavuimem perille aika myohaan. Japanissa kun oltiin niin jonot laitteisiin oli pitkat - siis ihan aikuisten oikeasti... Ei paljoa kiinnostaisi seisoa paria tuntia jonossa per laite... Onneksi tuolla oli paljon muutakin nahtavaa ja vaikkei kaikkiin parhaimpiin laitteisiin paassykkaan niin ei niin harmittanut.

Illemmalla parit bisset ja nukkumaan. Aamulla pikainen aamupala ja nyt kirjoittelen tata. Kohta olisi tarkoitus lahtea Akihabaraan pyorimaan hetkeksi ja sitten pian Hanedan lentokentalle ja Koreaan tuttuja tapailemaan. Kim lupasi tulla lentokentalle vastaan ja jarjestaa majoitukset joten ongelmia ei pitaisi olla. Takaisin Tokioon 31. paiva jolloin on tiedossa aika isot bileet. Tuonne menen varmaan Masashin kanssa joka on samoihin aikoihin kaupungissa.

Ueno kuittaa o/

Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?