Sunday, March 25, 2007

 

Korea I

Tästä tulee pikapostaus. 10 min aikaa kirjoittaa...

Hanedan lentokentälle saavuin ihan sopivan aikaisin sillä ulkomaan terminaalin etsimisen kanssa oli pientä sähläystä. Piti infosta kysellä mitä ulkomaan lennot lähtee kun ei löytynyt koko paikasta oikeata check in luukkua. Kävi ilmi että kaikki ulkomaan liikenne kulkee eri rakennuksesta jonne pitäisi bussi napata. Lähtöselvitykset olivat suhteelisen helposti läpi vaikka käsimatkatavaroita halusivat katsella turvatarkastuksessa vähän tarkemmin... Ulkomaalaiskorttikin piti luovuttaa joten nyt pitää kantaa passia aina matkassa.

Koreaan saavuttiin 10 minuuttia myöhässä mutta Kim oli lentokentällä vastassa josta lähdettiinkin heti illan viettoon. Ensin perinteistä korealaista grillausta jota japanissa kutsuvat yakinikuksi. Sitten erään kiinalaisruokalan kautta karaokeen ja sieltä pikaisesti vielä yhteen kuppilaan. Voisin alkaa pitää tästä maasta. 5 tuntia kerkesi kulua laskeutumisesta niin olin jo hommannut 24 vuotiaan pienonsoittajatädin henkilökohtaiseksi oppaaksi Seouliin. Loppuilta/aamu meni Seoulissa häröillessä. Aamulla johonkin kylpylän tapaiseen nukkumaan. Halpaa ja ei edes kauhean epämukavaa.

Lauantai meni aika hissuksiin. Kimin ja erään Joon kanssa kierreltiin Seoulin nähtävyyksiä. Lähinnä päivä meni Namsan-vuorella josta on suhteellisen hyvät näkymät Seouliin. Harmi vain että keli oli huono ja näkyvyys aika heikko mutta pimeän tullessa kaupungin valot näkyivät kauas. Illalla parin ravintolan kautta nukkumaan.

Sunnuntaina 11 aikaan liikkeelle ja ruhtinaallisen aamupalan jälkeen suunnaksi Tonghea (kaupunki 230 km Seoulista itään). Tänne saavuttiin 30 min sitten ja kohta olisi taas lähtö muualle. Tämän pikablogauksen kerkesin kuitenkin kirjoittaa. Pitänee varmaan kuitenkin soittaa sille pienotädille etten pääsekkään tänään tapaamaan sitä vaikka sovin sen kanssa perjantaina treffit tälle päivälle... Elämä on...

Tonghea kuittaa o/

Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?