Tuesday, March 20, 2007

 

Paivitystahti kiihtyy

En jaksanut eilen mihinkaan go pelleilyyn lahtea. Pyorin aamupaivan/paivan Shibuyassa ja suuntasin hieman myohemmin Shinjukuun. Shinjukussa on Japanin vilkkain rautatieasema joten jos ihmisia haluaa katsella niin se on ihan oikea paikka. Lisaksi tuo on paivalla taysin eri kaupunki kuin yolla jolloin Kabuki-cho (googlettakaa jos ette tieda) heraa henkiin. Shinjukussa kului loppupaiva ihan kivasti kun loysin suurehkon kirjakaupan jossa oli paljon mielenkiintoista tavaraa. Ja mihinkas muuallekkaan wanha ja wasynyt turisti hakeutuu kuin sahkokirjojen osastolle. Tod. nak. kannan Suomeen japaniksi kirjoitetut opukset tuulivoimasta ja aurinkokennoista. Saapahan ainakin jarkevaa sanastoa opetella.

Illemmalla oli sitten tiedossa biletysta. Pienen sekoilun jalkeen loysin itseni Hiron, hanen kaverinsa, Petrin ja Villen kanssa eraasta pienehkosta clubista Roppongissa. Talla kertaa Roppongista jai paljon parempi mielikuva. Clubi johon eksyttiin oli hyvinkin viihtyisa - musiikkia ei soitettu liian kovaa, tilaa riitti, jarjestelyt toimi, tytot oli natteja jne.

Tuolla tuli sitten biletettya aamuun asti jonka jalkeen oli tarkoitus lahtea Hiron ja Keijin (se hiron kaveri) kanssa katselemaan kaloja eraalle maailman suurimmista kalamarkkinoista. Harmiksemme se oli kuitenkin kansallisen vapaapaivan takia suljettu joten jaa seuraavaan kertaan... Aamupalaksi tonnikalasashimi tonpuri ja sen jalkeen junalla Uenoon missa tuli kaytya nettikahvilassa suihkussa ja nyt sitten blogailen tassa. Eli mahdolliset typot ja vastaavat epaloogisuudet johtuvat ihan vain vasymyksesta...

Kohta pitaisi lahtea taas jonnekkin pain Uenoa Hiron ja Keijin kanssa, jossa pitaisi tavata joku tyyppi jota en tieda ja sitten meinasin jos Yamanotessa tekisi pari kunniakierrosta ja sitten illalla etsii jonkin nettikahvilan.

Ueno kuittaa o/

Comments:
Yo

Kokeile jaksaa... viimeiset puristukset on ne raskaimmat, kun suurin osa paikoista on jo tuttua (ja alla viikon tai parin univelat). Muista kirjoitella kunnon Seoul reportit vielä =)

Pidä lonkeromaa hallussa viimeiseen asti. Ja sitten saakin alkaa suunnitelemaan mahdollista seuraavaa reissua =P
 
Pitaa koittaa jaksaa. Tassa sai nyt univelat kuitattua Koreaa varten mutta viikon paasta Tokioon saapuu tod. nak. erittain wanha ja wasynyt turisti.
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?