Wednesday, April 11, 2007

 

Maalla on mukavaa

Soulissa oli kivaa. Tokiossa oli kivaa. Tarkempaa raporttia ei jaksa/viitsi kirjoittaa.

Matka kohti Naritan lentokenttää oli suhteellisen triviaali. Vasta kentällä tuli ensimmäiset ongelmat. Finnairin lennot lähtivätkin eri terminaalita mitä lippuun oli kirjoitettu. Hetken aikaa piti pyöriä kentällä ennen kuin sen suostui uskomaan. Aikaa oli suorittaa pikaiset matkamuistojen ostamiset lentokentän tax free kaupoista ja sitten portille odottamaan. Oli todella outo olo kun ympäriltä kuului keskusteluja jotka käytiin suomeksi.

Lento ei ollut aivan täynnä joten sain vaihdettua paikan jossa jalkatilaa oli hyvin vähän paikkaan jossa jalkatilaa oli todella paljon. Nukkuminen ei oikein onnistunut joten katselin koko lennon elokuvia joita siellä esitettiin. Lento meni kaikin puolin suhteellisen mukavasti vaikka alussa olikin hieman heikko olo...

Reilu 10 tuntia myöhemmin saavuttiin Suomen ilmatilaan ja laskeutumisen aikana näkymä lentokoneen ikkunasta karu. Pelkkää metsää vaikka tarkoitus oli laskeutua sentään Suomen isoimman kaupungin liepeille. No sen sitä saa kun viettää muutaman viikon maailman isoimmassa kaupungissa. Porukat oli lentokentällä vastassa ja matka jatkui kohti reilun 8000 asukkaan suurkaupunkia. Edessä onkin taas totuttelua Suomen erikoisuuksiin. Kauppareissut pitää suunnitella etukäteen sillä ruokaa ei saakkaan 24/7, töitä pitäisi tehdä ja sen sellaista.

Tähän blogiin kirjoitan vain japaniin liittyviä asioita joten jatkossa postauksia tulee aika harvassa... Tod. näk. tähän tulee vielä muutama postaus ja sen jälkeen vaikenen ainakin hetkeksi.

Tampere kuittaa o/

Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?